Politie nog steeds bezig met onderzoek na steekpartij in Almelo

Almelo – Bij een steekincident in een woning is in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 januari een 45-jarige man uit Almelo om het leven gekomen. De politie heeft vier inwoners van Almelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Rond 02.45 uur werd bij de politie gemeld dat er een vechtpartij zou zijn. Agenten troffen verschillende personen aan die gewond waren. Een van hen, de 45-jarige Almeloër, liep steekwonden op en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Drie andere gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

 De politie heeft een 16-jarige jongen uit Almelo en drie mannen van respectievelijk 20, 22 en 44 jaar, eveneens woonachtig in Almelo, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Zij worden nader verhoord.

 De recherche onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld en wat de toedracht is van het steekincident.

Update 25-01

Almelo – De politie is volop bezig met het onderzoek naar het steekincident in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 januari bij een woning aan de Sluitersveldssingel. Hierbij kwam een 45-jarige Almeloër om het leven. De vier verdachten die zijn aangehouden zitten nog vast. Vandaag, zondag 25 januari, wordt sectie op het lichaam van de man verricht.
De exacte toedracht van het incident en wat precies is gebeurd, is nog niet bekend. Het verhoor van de verdachten gaat ook vandaag verder. Bij het steekincident zijn drie personen gewond geraakt. Twee van hen konden na behandeling van hun verwondingen het ziekenhuis verlaten. De derde persoon ligt nog in het ziekenhuis.
Zondag 25 januari vindt sectie op het lichaam van de overleden man plaats om de exacte doodsoorzaak vast te kunnen stellen. Over de eventuele uitkomst van de sectie kan nog geen informatie worden gegeven, omdat het verhoor van de verdachten nog niet is afgerond.
Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien of gehoord hebben wat met het steekincident te maken kan hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. (bron: Politie Oost-Nederland)

DSC_8944 - kopie DSC_8945 - kopie DSC_8946 - kopie DSC_8947 - kopie DSC_8948 - kopie

DSC_8946 - kopie (3)