Overval op woning in Vriezenveen

Vanmiddag rond 16.00 uur werd op het Westeinde, op de hoek van de Westerweilandweg een oudere vrouw in een woning overvallen.

De politie doet onderzoek in en rondom de woonboerderij. En is met meerdere voertuigen in Vriezenveen en omgeving aan het zoeken naar de daders Het is niet bekend hoe het met de bewoonster is en of de overvallers iets hebben buitgemaakt.

Update:

De politie is op zoek naar 2 vrouwen die zondag rond 16.00 uur in gevecht raakten met een 85-jarige vrouw. Zij wilden de hoogbejaarde in haar woning aan het Westeinde in Vriezenveen overvallen, maar na een worsteling met het slachtoffer sloegen de inbreeksters zonder buit op de vlucht. De bejaarde vrouw raakte niet gewond.

Volgens de politie is er sprake van een mogelijke insluiping bij de bewoonster. Of zij vanwege het mooie weer de achterdeur open had staan van haar woonboerderij of dat de vrouwen een deur of raam openbraken is niet duidelijk. De 85-jarige stond in haar huis plots oog in oog met inbreeksters die wilden stelen. Er ontstond een worsteling, waarna de vrouwen het hazenpad kozen. De bejaarde liep daarbij geen letsel op en belde direct de politie.

De politie zoekt getuigen die rond 16.00 uur of eerder iets verdacht hebben gezien in de omgeving van het Westeinde en de Westerweilandweg in Vriezenveen.

Hebt u iets gezien of heeft u meer informatie met betrekking tot dit incident? Neem dan contact op met de politie Twenterand via 0900-8844. Belt u liever anoniem, bel dan 0800-700.

Mogelijk woont/werkt u in de buurt woont van de incidentlocatie en heeft u camerabeelden die te koppelen zijn aan dit incident. In dat geval willen wij u ook verzoeken om contact op te nemen met de politie Twenterand.

1-DSC_0004 - kopie 2-DSC_0005 - kopie 3-DSC_0007 - kopie 4-DSC_0008 - kopie