Minister Schultz neemt petitie over veiligere N36 in ontvangst.

Donderdag 26 februari was minister Melanie Schultz van Infrastructuur en Milieu (VVD) te gast in het gemeentehuis van Twenterand in Vriezenveen. Tijdens een bijeenkomst met vertegenwoordigers van provincie, gemeenten, TLN en bedrijfsleven is zij geïnformeerd over de zorgelijke ontwikkelingen over de Rijksweg N36. Loco-burgemeester Engberts was gastheer. Hij heeft de minister een dringende boodschap meegegeven: “Het is noodzakelijk dat de minister op korte termijn maatregelen neemt om de veiligheid van de N36 te verbeteren, maar om de weg ook bestendig te maken voor de toekomst door capaciteitsmaatregelen te nemen. ”

Volgens Engberts is de boodschap overgekomen: “De minister heeft mij toegezegd dat ze serieus gaat kijken om maatregelen in de tijd naar voren te halen en in gesprek te gaan over de capaciteitsproblemen. De opening die zij heeft gegeven om hierover constructief met elkaar in gesprek te gaan, zullen wij met beide handen aangrijpen. Ook was ze onder de indruk van de film, waarin de problematiek op de N36 heel duidelijk in beeld is gebracht.”

Petitie
Tijdens het bezoek van de minister werd de petitie ‘De N36 moet veiliger en wel nu’ aan de minster overhandigd. “Maar nog steeds krijg ik zorgwekkende berichten binnen van mensen die persoonlijke, schokkende ervaringen hebben op de N36,” aldus Engberts.

DSC_8971 - kopie DSC_8974 - kopie DSC_8976 - kopie DSC_8977 - kopie DSC_8981 - kopie DSC_8982 - kopie DSC_8985 - kopie DSC_8992 - kopie DSC_8996 - kopie