Lidl overvallen Bornsestraat Almelo

Vanavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op de Lidl gevestigd aan de Bornsestraat in Almelo. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar de dader. Het signalement van de dader is: Man 190cm , slank zwarte kleding , bivakmuts en rode plastic tas. Wat gezien bel 0900-8844 / of 112.

Update :

Almelo – Politie is op zoek naar onbekende man die onder bedreiging van een mes de Lidl overviel.
Op vrijdag 5 februari omstreeks 19.55 uur kwam er een onbekende man in de Lidl aan de Bornsestraat in Almelo. Hij ging naast een 22-jarige medewerkster staan die de vloer aan het vegen was. Onder bedreiging van een groot mes moest de vrouw de kassa openen. De man zei dat  als zij alarm zou slaan hij haar overhoop zou steken.  De medewerkster heeft daarop de kassalade geopend. De man nam het briefgeld weg en liep de winkel uit.
Signalement van dader: 1.85 lang, Ongeveer tussen 20 en 30 jaar, Atletisch gebouwd, Donkere wenkbrauwen, Had een rode plastic tas bij zich, Droeg een groene jas, Droeg een zwarte trainingsbroek, Droeg witte schoenen/sneakers, Hij droeg een zwarte sjaal over zijn neus en mond, Droeg een zwarte onderbroek met wit elastiek op zijn hoofd, Blanke huid, Waarschijnlijk donkerblond kort haar, Sprak Nederlands.
Politie is op zoek naar getuigen die meer weten over deze overval of iets gezien hebben. Men kan contact opnemen met 0900 8844 of anoniem bellen met 0800 7000. (bron: Politie Oost-Nederland)

1-DSC_9714 - kopie 2-DSC_9717 - kopie 3-DSC_9718 - kopie