Hennep kwekerij ontmanteld in woning Vriezenveen

De politie heeft vanochtend een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in Vriezenveen.

De kwekerij werd in een woning aan het Westeinde ontdekt. Hoeveel planten de kwekerij had, is niet bekend, maar het zou gaan om een flinke kwekerij die niet vaak in een woning als deze wordt gevonden. Over aanhoudingen is nog niets bekend. De planten en de apparatuur worden vernietigd.

Update:

Vriezenveen – 608 planten bevatte de hennepkwekerij die de politie dinsdag 27 oktober ontdekte in een woning aan het Westeinde. Ook trof de politie een emmer vol henneptoppen aan en een hoeveelheid GHB. De bewoner werd aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een melding. Onderzoek wat daarop volgde versterkte het vermoeden dat er een kwekerij in de woning zat. Daarom onderzochten agenten de woning dinsdagochtend. Water en elektriciteit werden illegaal afgetapt. Dit kan leiden tot wateroverlast en brandgevaarlijke situaties. Daar wil je niet naast wonen! De politie roep mensen daarom op om zich te melden wanneer ze het vermoeden hebben dat er ergens een hennepkwekerij is. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via de website meldmisdaadanoniem.nl. (bron: Politie Oost-Nederland)

1-DSC_9542 - kopie2-DSC_9543 - kopie3-DSC_9554 - kopie