Frontale aanrijding N35 Wierden

Door een aanrijding met drie voertuigen  is de N35 bij Wierden vanmorgen tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer.

Een auto met een aanhangwagen botste frontaal op een bestelbusje. Ook een derde auto raakte beschadigd bij het ongeluk dat rond kwart voor twaalf gebeurde.Hoeveel mensen er gewond zijn geraakt bij het ongeval is nog niet bekend. De brandweer is ingeschakeld om een portier van een voertuig open te knippen. De Verkeers Ongevallen Analyse  van de  politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update.

Wierden – Bij een ongeval op de N35 ter hoogte van Wierden zijn zaterdagochtend meerdere gewonden gevallen. Twee van hen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Zaterdag 27 september omstreeks 11.45 uur vond een aanrijding plaats op de N35 bij Wierden. Een personenauto met aanhangwagen, bestuurd door een 45-jarige man uit Daarle, komende uit de richting Almelo, kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Daar botste de combinatie eerst tegen een personenauto, bestuurd door een 25-jarige man uit Geesteren, en vervolgens tegen een bestelbus. De bestuurders uit Daarle en Geesteren zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De inzittenden van de bestelbus, 49-jarige en 19-jarige mannen uit Nijverdal, hoefden niet naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

DSC_8666 - kopie DSC_8668 - kopie DSC_8669 - kopie DSC_8670 - kopie DSC_8671 - kopie DSC_8675 - kopie DSC_8676 - kopie