Fietser zwaargewond na aanrijding , Vriezenveen

Bij een aanrijding tussen een busje en een fietser is vanmiddag de fietser zwaar gewond geraakt. De fietser werd door het busje aangereden op de Paterswal in Vriezenveen , de fiets kwam hierbij terecht in de naastgelegen sloot. De verkeersongevallen analisten van de politie hebben een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. De Paterswal is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.
Update 22.21 uur:

Vriezenveen – Een 74-jarige man uit Vriezenveen is dinsdagavond 7 juni overleden na een ongeluk op de Paterswal. De man fietste over de weg toen er een aanrijding ontstond met een auto. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Rond 16.45 uur kregen de hulpdiensten een melding dat iemand gewond was geraakt bij een ongeluk op de Paterswal. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede gebracht en is daar ’s avonds helaas overleden. Het team Verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt het incident. Het is op dit moment niet duidelijk wat de aanleiding is voor het verkeersongeval.

2-DSC_0223 - kopie3-DSC_0226 - kopie4-DSC_0229 - kopie5-DSC_0230 - kopie6-DSC_0231 - kopie7-DSC_0233 - kopie