Dode vrouw gevonden in flat Almelo

De politie heeft vanavond een uitgebreid sporen onderzoek ingesteld na de vondst van een dode vrouw in een flat aan de Rossinistraat in Almelo. Over de doodsoorzaak is nog niks bekend gemaakt. De politie heeft ook een auto in beslag genomen voor sporen onderzoek.

  • Laatste update: 16-11-2014 | 13:06

Almelo – Op zaterdag 15 november is in een flat aan de Rossinistraat het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Onderzocht wordt hoe de vrouw om het leven is gekomen. In verband hiermee is een man aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 18.45 uur de melding dat de man de vrouw dood in de woning had aangetroffen. Agenten gingen direct naar het opgegeven adres en troffen het levenloze lichaam van een vrouw aan.

Nog geen duidelijkheid

Om duidelijkheid over de doodsoorzaak te krijgen, zijn medewerkers van het Team Forensische Opsporing een onderzoek begonnen. Er is nog geen duidelijkheid over de identiteit van het slachtoffer en de politie heeft de familie ook nog niet kunnen spreken. Om die reden kunnen op dit moment geen nadere gegevens over slachtoffer of verdachte verstrekt worden.

De melder is niet veel later aangehouden en hij is ingesloten voor verder onderzoek. De politie is een buurtonderzoek begonnen en het forensisch onderzoek wordt vandaag voortgezet

  • Laatste update: 17-11-2014 | 13:49

Almelo – Politieonderzoek heeft uitgewezen dat de vrouw die op zaterdag 15 november dood werd aangetroffen in een flat aan de Rossinistraat, door een misdrijf om het leven is gekomen. Zondag hield de politie een nieuwe verdachte aan.

Zaterdagavond kreeg de politie een melding dat in de flat het levenloze lichaam van een vrouw was aangetroffen. Het slachtoffer was de 37-jarige bewoonster van de flat. Kort daarop werd de man aangehouden die het incident bij de politie meldde. Uit het politieonderzoek bleek echter dat deze man niet betrokken is bij de dood van de vrouw. Hij werd zondag vrijgelaten en wordt niet langer als verdachte aangemerkt.

Zondagmiddag hield de politie een 43-jarige man uit Almelo aan. Zijn betrokkenheid bij de dood van de vrouw wordt onderzocht. Daarnaast zet de politie het buurtonderzoek voort en wordt er nog forensisch onderzoek gedaan in de woning. Om de doodsoorzaak te achterhalen, vindt aanstaande dinsdag sectie plaats op het lichaam van de vrouw. ( Bron politie Twente )

DSC_8811 - kopie DSC_8814 - kopie DSC_8818 - kopie DSC_8819 - kopie