Dode man gevonden in woning Almelo

In een woning aan de Hoornbladstraat in Almelo is vanochtend een dode man aangetroffen. Onduidelijk is of het om de bewoner van de woning gaat.

Over de identiteit van de man is nog niets bekend. De politie houdt rekening met een misdrijf en is een grootschalig onderzoek begonnen.

Update:

Almelo – Politie hoopt door middel van sectie duidelijkheid te krijgen over de doodsoorzaak van overleden man.

Op zaterdagmorgen 9 april omstreeks 6.00 uur kwam er een melding binnen dat er een levenloze man in een woning aan de Hoornbladstaat in Almelo zou liggen. Politieagenten hebben de deur geforceerd van de betreffende woning en troffen binnen een jongeman dood aan. Omdat het niet duidelijk is wat de oorzaak is van het overlijden van deze man heeft de politie meteen een onderzoek opgestart. De woning is afgezet, buurtonderzoek is gehouden en diverse betrokkenen zijn verhoord.

Vandaag, zondag 10 april wordt de woning verder doorzocht. Op het lichaam van de man wordt vanmiddag sectie gepleegd. Hieruit zal moeten blijken of de man door een misdrijf om het leven is gebracht of dat hij een natuurlijke dood is gestorven. Tevens moet nog officieel worden vastgesteld wat de identiteit van de man is. (bron: Politie Oost-Nederland)

De identiteit van de overleden man in woning Hoornbladstraat Almelo is officieel vastgesteld. Het betreft een 22-jarige man uit Schalkhaar.

1-DSC_9868 - kopie 2-DSC_9870 - kopie 3-DSC_9872 - kopie 4-DSC_9873 - kopie

.