Auto rijdt lantaarnpaal uit de grond in Almelo, bestuurder rijdt door

Een auto heeft vanavond een lantaarnpaal en een middengeleider paal uit de grond gereden in Almelo. De bestuurder is vervolgens doorgereden.

Dat gebeurde op de Nieuwstraat. Volgens omstanders is de auto na de botsing achteruit gereden en doorgereden in de richting van de Rohofstraat.

Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto.

Update:

Verlaten plaats ongeval

Almelo – Zaterdag 8 april omstreeks 21.40 uur vond er een aanrijding plaats op de Nieuwstraat in Almelo. Een nog onbekende automobilist schampte daar een fietsster, begon te slingeren, en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De automobilist reed echter direct door zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De fietsster raakte gelukkig niet gewond.

Volgens een getuige ging het om een zwarte auto, mogelijk Mercedes in een Sedan uitvoering. In de auto zaten een man en een vrouw. De man zou de bestuurder van de auto geweest zijn. Er is een summier signalement beschikbaar.
– Circa 30 jaar oud
– Stevig postuur
– Opvallend brede kaak/hoofdlijn
– Kort donker kapsel

De politie verzoek getuigen om zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem. Ook als u ergens een soortgelijke auto ziet staan met veel schade wordt u verzocht om contact met de politie op te nemen. De auto is weggereden in de richting van de Rohofstraat.