Aanrijding letsel Sluiskade Zuidzijde Almelo

Een automobilist is vanmiddag op de Ootmarsumsestraat in Almelo door een nog onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen , en tot stilstand gekomen tegen een elektronicakast aan de Sluiskade Zuidzijde. In de kast zit apparatuur waarmee verkeerslichten worden aangestuurd.

De bestuurder van de auto is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Update:

Almelo – Zondag 3 mei 2015 omstreeks 14.20 uur vond er een aanrijding plaats op de Sluiskade Zuidzijde in Almelo. Een 28-jarige man uit Almelo had haast en schatte zijn snelheid niet goed in bij het afslaan op de Sluiskade Zuidzijde. Hierdoor verloor hij de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een kast van de verkeerslichtinstallatie.
Voor de zekerheid werd de brandweer ter plekke gevraagd om het voertuig eventueel te stabiliseren. Later bleek het letsel mee te vallen en kon de bestuurder zelfstandig het voertuig verlaten en in de ambulance stappen. De 28-jarige man is ter controle met het ambulancepersoneel meegegaan. De auto werd afgesleept en het wegdek werd door de Gemeente gereinigd. De politie vraagt getuigen van deze aanrijding om zich te melden via 0900-8844. (bron: Politie Almelo)

DSC_9238 - kopie DSC_9239 - kopie