Ongeval op Weezebeeksingel in Almelo

Op de Weezebeeksingel in Almelo zijn zaterdag aan einde van de middag meerdere auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. Twee ambulances waren ter plaatse om hulp te verlenen. Ook de brandweer was aanwezig. Niemand raakte ernstig gewond.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de stoplichten bij de McDonald’s aan de Weezebeeksingel. Onduidelijk is nog hoe de aanrijding kon plaatsvinden. Op foto’s is te zien dat één auto gekanteld is blijven staan in de middenberm. De inzittende van die auto zijn in de ambulance nagekeken en door de politie naar huis gebracht. Een inzittende van een andere auto is ter controle naar het naastgelegen ziekenhuis gebracht. Een gedeelte van de Weezebeeksingel ter hoogte van de woonboulevard is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. berger Wolves heeft de zwaar beschadigde voertuigen meegenomen.