Tot de nek in de drek trekt duizenden mensen richting Vriezenveen

Vriezenveen – Veel deelnemers en publiek bij het evenement Tot de Nek in de Drek welke al enkele keren is uitgeroepen tot de mooiste Mud en obstakel run van Nederland. Weken hebben bouwers gedaan over het bouwen van een prachtig parcours. Op het sportpark het midden en wijde omgeving.

Stro, water, en heel veel drek kwamen de deelnemers tegen tijdens hun deelname. Ruim vijfendertig hindernissen moest men trotseren zoals klimnetten, sloten en glijbanen en natuurlijk de grote modderbaden die voor mooie beelden zorgden. De organisatie verwachte ruim dertigduizend mensen op en langs de baan.

Alles werd geleid door vele vrijwilligers die het verloop van de dag in goede banen leiden. Al met al een mooie dag voor een prachtig evenement. De volgende Nek in de Drek race is 1 Juli 2023.