Ernstig ongeluk bij Vriezenveen: auto en bestelbus botsen tegen elkaar, drie personen gewond

Een auto en een bestelbus zijn donderdagavond tegen elkaar gebotst in het buitengebied van Vriezenveen. Drie personen raakten gewond. Een van de inzittenden moest door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd worden. 

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Oostermaatweg en de Boslandweg. Door de klap belandden beide voertuigen in een weiland. De brandweer moest de bestuurder van de personenauto uit zijn voertuig knippen. De twee inzittenden van de bestelbus konden op eigen kracht uit hun voertuig komen. 

Zowel de bestuurder van de personenauto als de inzittenden van de bestelbus raakten gewond. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Ongevallen analisten van de politie (Team FO verkeer) hebben een uitgebreid sporen onderzoek ter plaatse uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden was de Oostermaatweg en de Boslandweg afgesloten voor het verkeer ter hoogte van de kruizing