Zwaargewonde bij éénzijdig verkeersongeval in Vriezenveen

Vanavond rond half tien kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een ernstig ongeval op de Nieuwe Daarlerveenseweg nabij Vriezenveen.

Een auto is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en met de zijkant tegen een boom gereden. Het voertuig brak hierbij in twee delen. Één persoon is bij de aanrijding ernstig gewond geraakt. En door de brandweer uit het voertuig bevrijdt.

Ook was er een traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen aan het personeel van de ambulance dienst. De persoon is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren.

De weg is afgesloten voor al het verkeer en wordt omgeleid. Hoelang dit gaat duren is onbekend. Het voertuig zal later worden geborgen door berger Wolves.

Update:

Een 20-jarige man uit Vriezenveen is gisteravond overleden na een eenzijdig ongeluk op de N750 in zijn woonplaats. Het slachtoffer botste door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom. Een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen. De auto waarin het slachtoffer zat, brak door de klap in twee stukken. De brandweer moest helpen om de 20-jarige uit het voertuig te halen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar aan zijn verwondingen overleden.