Twee vrouwen (52 & 70) overleden bij kruisboog-incident in Almelo, ook zaterdag nog sporenonderzoek

Enkele mensen kunnen op dit moment niet naar hun eigen huis en zijn elders ondergebracht of opgevangen. 

Almelo – Het politieonderzoek naar het incident aan de M. th Steynstraat is nog steeds in volle gang. Er wordt uitvoerig forensisch onderzoek gedaan op de plaats delict. Dit onderzoek richt zich op het veiligstellen van sporen.

Die sporen helpen de politie om een beeld te vormen van wat zich precies heeft voorgedaan. Enkele mensen kunnen op dit moment niet naar hun eigen huis en zijn elders ondergebracht of opgevangen. 

Identiteit van de slachtoffers

Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers is inmiddels afgerond. De twee overleden slachtoffers betreffen een vrouw van 70 jaar oud en een vrouw van 52 jaar oud. Beiden afkomstig uit Almelo. Het gewonde slachtoffer dat is opgenomen in het ziekenhuis is een vrouw 33 jaar oud uit de gemeente Rijssen.